De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

BULLS fietsen

Bulls is opgericht op 9 december 1994 en bestaat dus al 20 jaar! Bulls is een sympathiek merk wat al jaren hard aan de weg timmert. Dit doen ze door regelmatig fietsen op de markt te zetten die qua prijs te goed zijn om waar te zijn! Hiermee veroveren ze steeds meer marktaandeel op de mountainbike- en racefietsmarkt. Naast mountainbikes en racefietsen, is Bulls ook bekend van de Tokee-kinderfietsen en hun legendarische Bulls GreenMover E45.

Wilt u een BULLS fiets kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor BULLS fietsen. De Groot Tweewielers is Officieel BULLS Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van BULLS. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste fietsen van uitsluitend topmerken. Naast officieel BULLS dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere fietsfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Reparatie aan uw fiets?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht