De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

TGB Scooters

TGB (Taiwan Golden Bee) sinds 1965 fabrikant van scooters,motorfietsen en quads/atv’s. Tevens is TGB vandaag de dag uitgegroeid tot wereldmarktleider in automatische transmissies voor de meeste fabrikanten van gemotoriseerde tweewielers. Met gevolg dat TGB nu produceert voor de meeste grote tweewieler merken waaronder: BMW,Polaris,Yamaha,Piaggio,Peugeot,MBK,CAN-AM..enz..
De laaste 10 jaar heeft TGB een enorme groei doorgemaakt, met als gevolg dat TGB nu in de meeste europese landen de nummer 1 is in quads. Kortom TGB is een kwalitatief sterk en betaalbaar merk binnen de scooter en ATV wereld.

Wilt u een TGB scooter kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor TGB Scooters. De Groot Tweewielers is Officieel TGB Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van TGB Scooters. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe scooter?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste scooters van uitsluitend topmerken. Naast officieel TGB dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere scooterfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Scooterreparatie?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht