De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Tomos Scooters

In het hedendaagse verkeer bestaat vaak de eerste indruk dat de moderne flitsende scootertjes het beeld bepalen. De ’bromfietsen met een plastic jas’ zijn de laatste jaren enorm populair geworden, met name steeds meer onder volwassenen. Wie echter de dagelijkse verkeersstroom iets beter bekijkt, ziet dat er zich naast dit flitsende scootergeweld nog steeds een aanzienlijk aantal gewone brom- en snorfietsen beweegt. Ten dele een bewuste keuze van jongeren die zich juist niet willen identificeren met de massa en bewust kiezen voor een eigen identiteit maar ook hier met name de sterk toenemende groep van volwassenen die voor het dagelijkse woon-werkverkeer of om boodschappen te doen een brom- of snorfiets zien als een ‘tweede auto’. Maar dan wel een super-economische, zonder parkeerproblemen, zuinig, volautomatisch en naar keuze met elektrische start. Dat alles maakt elke rit tot een feest.

Tomos Scooters Kwaliteit en garantie

Tomos staat voor kwaliteit. Naast comfortabele voor- en achtervering is iedere Tomos brom- of snorfiets uitgerust met een tweetrapsautomatische motor welke is voorzien van een onderhoudsvrije electronische vliegwielontsteking. Bepaalde modellen hebben naast de standaard kickstart bovendien een elektrisch startsysteem, eventuele richtingaanwijzers en een gescheiden smeersysteem, waarbij benzine en olie apart getankt kunnen worden. Op alle Tomos brom- en snorfietsen die zijn voorzien van een nationale Nederlandse of een Europese typegoedkeuring, wordt een vol jaar garantie gegeven. In ieder Tomos instructieboekje staan alle verdere garantievoorwaarden omschreven.

Wilt u een Tomos scooter kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor Tomos Scooters. De Groot Tweewielers is Officieel Tomos Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van Tomos Scooters. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe scooter?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste scooters van uitsluitend topmerken. Naast officieel Tomos dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere scooterfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Scooterreparatie?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht