De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Gazelle fietsen

Koninklijke Gazelle is in Nederland marktleider op het gebied van fietsen. Al bijna 125 jaar produceren ze top of the line Gazelle fietsen. Er rollen een indrukwekkende 375.000 fietsen per jaar van de band. Allemaal ISO gecertificeerd.

Wilt u een Gazelle fiets kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor Gazelle fietsen. De Groot Tweewielers is Officieel Gazelle Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van Gazelle. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste fietsen van uitsluitend topmerken. Naast officieel Gazelle dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere fietsfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Reparatie aan uw fiets?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht