De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Reparatie aan uw fiets?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige onderdelen en milieuvriendelijke reinigings- en smeermiddelen.

Om zo efficiënt mogelijk te werken heeft elke monteur een eigen werkplek met alle benodigde gereedschappen en blijven zij ‘up to date’ door verschillende cursussen en trainingen. Uw fiets is bij De Groot Tweewielers in goede handen!

Fietsreparatie bij De Groot Tweewielers

Reparatie elektrische fietsen

U kunt bij De Groot Tweewielers ook terecht voor reparatie elektrische fietsen.Voor het bestellen van een extra òf vervangende accu bent u bij De Groot Tweewielers òòk op het juiste adres. In de praktijk blijkt bij elektronische storingen/reparaties dat wij uw fiets wat langere tijd nodig hebben voor het stellen van de juiste diagnose.

 

Service en Onderhoud bij De Groot Tweewielers

Onderhoud van uw fiets

Hoe vaak een fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft is afhankelijk van hoeveel erop wordt gefietst. Minstens èèn keer per jaar is een onderhoudsbeurt noodzakelijk. Op deze wijze voorkomt u dat u uiteindelijk dure reparaties moet laten uitvoeren.

Afmontage en Service beurt

Als u een nieuwe fiets koopt is het bijzonder belangrijk dat deze fiets op een vakkundige wijze wordt afgemonteerd met de juiste gereedschappen voordat u ermee gaat fietsen. Bij De Groot Tweewielers beschikken wij over de juiste vakkennis en de specialistische gereedschappen om alle fietsmerken op een juiste vakkundige wijze te kunnen afmonteren, waardoor u veilig èn vertrouwd blijft rijden. Een juiste en vakkundige afmontage bepaald de levensduur van uw fiets!

Haal- en brengservice

Wij bieden u gratis ophaalservice aan binnen een straal van 25 kilometer.
Hierbinnen vallen bijvoorbeeld de volgende woonplaatsen:

– Druten – Alphen – Beneden-Leeuwen
– Deest – Dreumel – Boven- Leeuwen
– Puiflijk – Wamel – Tiel
– Altforst – Maasbommel – Heerewaarden
– Horssen – Wijchen – Dodewaard
– Appeltern – Alverna – Lith
– Winssen – Batenburg – Ravenstein
– Ewijk – Afferden – Niftrik
– Bergharen – Beuningen – Overasselt
– Hernen – Weurt – Grave