De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Al ruim 35 jaar passie voor tweewielers

De passie voor tweewielers van Marc de Groot is begonnen in 1980. 13 jaar lang was hij werkzaam als rijwielhersteller in Wijchen. In 1997 besloot hij samen met zijn vrouw Jolanda een eigen zaak te beginnen in Puiflijk. Na 13 jaar vonden zij het tijd voor een nieuwe uitdaging. In Druten hun eigen pand bouwen op de Klepperheide was een droom die uit kwam. Zo is de Groot Tweewielers is in 20 jaar uitgegroeid tot grootste fietsenzaak van Maas en Waal.

2000 m² showroom

In onze showroom van 2000m² komt u op de begane grond alle soorten fietsen tegen. Op de eerste verdieping hebben bij een breed scala aan scooters. Wij hebben een groot aanbod topmerken, aanbiedingen, accessoires en voor iedereen advies op maat.

Werkplaats en magazijn

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud of reparatie van uw fiets of scooter. Onze vakkundige monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen de meest uiteenlopende reparaties uitvoeren. Daarnaast beschikken wij over een groot magazijn, met onderdelen gekoppeld aan een 24-uurs bezorgsysteem door heel Nederland.

Deskundig advies op maat

Wij adviseren u graag bij de beste aankoop, of het nu gaat om het vinden van de juiste fietstas, helm of het samenstellen van uw droomfiets of scooter. U kunt op onze ervaring en deskundigheid vertrouwen. In onze showroom hebben wij onze accessoires overzichtelijk gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uitkomt bij de juiste fietstas, zadel of binnenband. Er zal altijd iets naar u smaak of wens te vinden zijn, of het nou gaat om de recreatieve fietser, mountainbiker of schoolgaande jeugd. Voor een goed en deskundig advies kunt u altijd bij ons terecht en zorgen wij dat u zeker weet dat de fiets die u aanschaft ook echt bij u past.