De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Pegasus fietsen

Als familienmerk houdt PEGASUS rekening met de wensen en eisen uit verschillende leeftijdsgroepen. Telkens de hoogst mogelijke kwaliteit en ongeëvenaard fietsplezier bieden, is tegelijkertijd onze basis filosofie als onze succesformule. Daarbij levert de feedback van onze 1000 handelaren een kennisvoorsprong op, die ons in staat stelt producten en service verder te verbeteren en zo een grote groep vann tevreden en loyale klanten op te bouwen. Dit gevoel voor trends en klantenwensen heeft PEGASUS tot het meest succesvolle merk van Duitsland gemaakt.

Wilt u een Pegasus fiets kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor Pegasus fietsen. De Groot Tweewielers is Officieel Pegasus Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van Pegasus. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste fietsen van uitsluitend topmerken. Naast officieel Pegasus dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere fietsfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Reparatie aan uw fiets?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht