De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Sparta fietsen

Sparta vindt het belangrijk om zich te onderscheiden. Er is de constante wil om iets nieuws te maken of de fietsen verder te verbeteren. De pay-off is ook niet voor niets: ‘Something Special’. Een statement dat uitdaagt om constant te kijken naar de kwaliteit en toepassingen van de Sparta-fiets. Naar verrassende ideeën en geraffineerde oplossingen voor bijzondere situaties. Goede voorbeelden daarvan zijn de vader- en moederfiets, de transportfiets en de vele fietsoplossingen.

Wilt u een Sparta fiets kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor Sparta fietsen. De Groot Tweewielers is Officieel Sparta Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van Sparta. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste fietsen van uitsluitend topmerken. Naast officieel Sparta dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere fietsfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Reparatie aan uw fiets?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht