De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

AGM Scooters

agm is al jarenlang hét Nederlandse scootermerk dat actief is op de nationale en internationale markt. Vanwege ons brede scala aan modellen hebben wij een scooter voor iedereen. Omdat ook wij de scooterpassie delen is ons motto ‘Enjoy life, ride agm!’. Scooter rijden is niet alleen leuk maar ook reuze handig. Onze scooters zijn zuinig en met de nieuwe garantietermijn van 3 jaar op de motoren is de keuze voor een agm een heel verstandige keuze. Onze scooters zijn van alle markten thuis, voor woon-werkverkeer, boodschappen of heerlijk de omgeving verkennen. Een agm zorgt ervoor dat je geniet van het scooter rijden.

Wilt u een AGM scooter kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor AGM Scooters. De Groot Tweewielers is Officieel AGM Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van AGM Scooters. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe scooter?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste scooters van uitsluitend topmerken. Naast officieel AGM dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere scooterfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Scooterreparatie?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht