De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Derbi Scooters

Derbi Scooters laat zich inspireren door het leven zelf. Hoe je ook in het leven staat, welke keuzes je maakt of wat je smaak is Derbi heeft de juiste scooter. Als geen ander is Derbi Scooters zich bewust van de diverse mobiliteitswensen van de Europese consument. De afgelopen jaren heeft Derbi zijn auto- en scooteractiviteiten steeds verder in elkaar verweven. Uiteraard innoveert Derbi Scooters niet alleen in de producten. Goed voorbeeld is het ontzorgen van Derbi-rijders met een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar én de gratis Derbi Mobiliteitspas.

Op zoek naar een nieuwe scooter?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste scooters van uitsluitend topmerken. Naast dat wij u het merk Derbi kunnen leveren, zijn wij merkdealer van diverse scooterfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Scooterreparatie?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht