De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Kymco Scooters

Kymco blijft maar vernieuwen, ook nu weer te zien aan de Agility FR lang zadel. De Agility FR klap zadel is al enkele maanden in ons assortiment, maar nu gaat ons gehele agility assortiment over op de FR versie. Dit betekend dat er drie verschillende kleuren Agility FR lang zadel zullen komen, zwart, tecno silver en oak metallic. Tevens wordt de FR klap uitgebreid met een zwarte versie.

Wilt u een Kymco scooter kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor Kymco Scooters. De Groot Tweewielers is Officieel Kymco Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van Kymco Scooters. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe scooter?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste scooters van uitsluitend topmerken. Naast officieel Kymco dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere scooterfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Scooterreparatie?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht