De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Peugeot Scooters

Peugeot Scooters laat zich inspireren door het leven zelf. Hoe je ook in het leven staat, welke keuzes je maakt of wat je smaak is Peugeot heeft de juiste scooter.Als geen ander is Peugeot Scooters zich bewust van de diverse mobiliteitswensen van de Europese consument. De afgelopen jaren heeft Peugeot zijn auto- en scooteractiviteiten steeds verder in elkaar verweven. Uiteraard innoveert Peugeot Scooters niet alleen in de producten. Goed voorbeeld is het ontzorgen van Peugeot-rijders met een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar én de gratis Peugeot Mobiliteitspas.

Wilt u een Peugeot scooter kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor Peugeot Scooters. De Groot Tweewielers is Officieel Peugeot Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van Peugeot Scooters. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe scooter?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste scooters van uitsluitend topmerken. Naast officieel Peugeot dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere scooterfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Scooterreparatie?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht