De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

SYM Scooters

SYM is als één van de grootste fabrikanten van gemotoriseerde  tweewielers niet meer weg te denken uit het actuele straatbeeld.  In ons land is SYM al meer dan 15 jaar een begrip en behoort het  tot één van de bestverkochte scootermerken.
Onze SYM scooters worden geproduceerd in moderne productiefaciliteiten in Taiwan, Vietnam en China op basis van verantwoorde arbeidscondities zoals wij die hier in Europa gewend zijn.

Wilt u een SYM scooter kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor SYM Scooters. De Groot Tweewielers is Officieel SYM Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van SYM Scooters. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe scooter?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste scooters van uitsluitend topmerken. Naast officieel SYM dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere scooterfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Scooterreparatie?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht