De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Turbho Scooters

De Nederlandse scooter die ieders hart en heel Europa verovert! De Turbho scooter heeft het allemaal. Met een toegewijd team worden de Turbho scooters in de markt gezet. Turbho is namelijk meer dan alleen een scooter. TURBHO is een compleet concept ,ontwikkeld in eigen huis, met een eigen design studio, een compleet uitgerust onderdelenmagazijn, verkoop, klantenservice, aftersales en merchandising.Uniek is de gratis meegeleverde scooterpas. Hierop worden alle onderhoudsbeurten, fabrieksgarantie en de historie geregistreerd. Hierdoor wordt de scooter ook na aankoop en gebruik waardevaster en zal dat resulteren in een hogere inruilwaarde.

Wilt u een Turbho scooter kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor Turbho Scooters. De Groot Tweewielers is Officieel Turbho Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van Turbho Scooters. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe scooter?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste scooters van uitsluitend topmerken. Naast officieel Turbho dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere scooterfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Scooterreparatie?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht