De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

BSP fietsen

BSP, oorspronkelijk Bike Shop Products, is in 1983 opgericht door van der Heiden senior. Na jarenlang in de fietsverkoop te hebben gezeten met een eigen fietsenwinkel is van der Heiden senior in 1983 gestart met wat hij het allerleukste vond: het zelf ontwerpen en bouwen van eigen ontwikkelde fietsen. De goede kwaliteit en het aansprekende design van de fietsen is niet onopgemerkt gebleven in die begin jaren. Na een start met verkoop vanuit alleen de eigen fietsenwinkel volgde al snel de vraag van collega fietsenwinkels om ook de BSP fietsen te kunnen verkopen. Een mooie en uitdagende tijd volgde met het bijbenen van een jaarlijkse groei in productie aantallen en modelkeuze.

Wilt u een BSP fiets kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor BSP fietsen. De Groot Tweewielers is Officieel BSP Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van BSP. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste fietsen van uitsluitend topmerken. Naast officieel BSP dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere fietsfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Reparatie aan uw fiets?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht