De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Merida fietsen

Vanaf de eerste dag heerste bij MERIDA het idee om fietsen met een eigen, vooruitstrevend karakter te bouwen. Fietsen die weliswaar alle voordelen genieten van Taiwan’s op een na grootste fietsfabrikant, maar desondanks niet als een massaproduct aanvoelen en er ook niet zo uitzien. Kortom, fietsen die net zo individueel zijn als de MERIDA-klanten.

Wilt u een Merida fiets kopen?

Bij De Groot Tweewielers bent u aan het juiste adres voor Merida fietsen. De Groot Tweewielers is Officieel Merida Dealer. In onze showroom te Druten vind u een groot aantal van de meest recente modellen van Merida. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren en uiteraard kunt u een vrijblijvende proefrit maken.

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste fietsen van uitsluitend topmerken. Naast officieel Merida dealer, zijn wij merkdealer van diverse andere fietsfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Reparatie aan uw fiets?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht