De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Yamaha Scooters

Yamaha Scooters laat zich inspireren door het leven zelf. Hoe je ook in het leven staat, welke keuzes je maakt of wat je smaak is Yamaha heeft de juiste scooter.Als geen ander is Yamaha Scooters zich bewust van de diverse mobiliteitswensen van de Europese consument. De afgelopen jaren heeft Yamaha zijn auto- en scooteractiviteiten steeds verder in elkaar verweven. Uiteraard innoveert Yamaha Scooters niet alleen in de producten. Goed voorbeeld is het ontzorgen van Yamaha-rijders met een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar én de gratis Yamaha Mobiliteitspas.

Op zoek naar een nieuwe scooter?

Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste scooters van uitsluitend topmerken. Naast dat wij u het merk Yamaha kunnen leveren, zijn wij merkdealer van diverse scooterfabrikanten. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Scooterreparatie?

Voor onderhoud of reparatie van uw fiets, e-bike, scooter of brommer kunt u terecht in onze werkplaats. Deze is voorzien van de modernste gereedschappen en is mede gebouwd voor de nog steeds komende ontwikkelingen van elektrische fietsen.

Wij heten u van harte welkom in onze tweewielerspeciaalzaak

Stel uw vraag

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht