De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Op zoek naar een fiets?

Op zoek naar een nieuwe fiets? Bij De Groot Tweewielers vindt u de beste fietsen van uitsluitend topmerken. Bekijk hieronder de merken tweewielers waarvan wij dealer zijn. U bent van harte welkom in onze showroom te Druten voor vrijblijvend advies en een gratis proefrit.

Gazelle

Gazelle is al meer dan 100 jaar Nederlands grootste fietsmerk. Alle vele miljoenen fietsen kwamen er in de fabriek in Dieren van de band. In 1992 heeft Gazelle het predicaat Koninklijk verkregen van Prinses Margriet ter eren van het 100 jarige bestaan. Gazelle staat nog steeds aan kop als het gaat om vooruitstrevende fietsen. Continu wordt er gewerkt aan nieuwe innovaties die het fietsen nog gemakkelijk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de fiets van het jaar, de Gazelle Chamonix Innergy, een heerlijk rijdende elektrische fiets.

Sparta

Sparta vindt het belangrijk om zich te onderscheiden. Er is de constante wil om iets nieuws te maken of de fietsen verder te verbeteren. De pay-off is ook niet voor niets: ‘Something Special’. Een statement dat uitdaagt om constant te kijken naar de kwaliteit en toepassingen van de Sparta-fiets. Naar verrassende ideeën en geraffineerde oplossingen voor bijzondere situaties. Goede voorbeelden daarvan zijn de vader- en moederfiets, de transportfiets en de vele fietsoplossingen.

Merida

Vanaf de eerste dag heerste bij MERIDA het idee om fietsen met een eigen, vooruitstrevend karakter te bouwen. Fietsen die weliswaar alle voordelen genieten van Taiwan’s op een na grootste fietsfabrikant, maar desondanks niet als een massaproduct aanvoelen en er ook niet zo uitzien. Kortom, fietsen die net zo individueel zijn als de MERIDA-klanten.

MC Multicycle

Er is geen fiets die zo licht fietst als een MC. Fantastisch fietsen noemen ze dat in Ulft, waar de fabrikant zich bevind. Licht fietsen, begint bij een fiets waarin alleen de allerbeste materialen zijn verwerkt. Daarnaast zijn MC’s heel licht in gewicht en zien ze er fantastisch uit. Onze stijlvol en tijdloos ogende fietsen bezorgen u zorgeloos en comfortabel fietsplezier.

BSP

BSP, oorspronkelijk Bike Shop Products, is in 1983 opgericht door van der Heiden senior. Na jarenlang in de fietsverkoop te hebben gezeten met een eigen fietsenwinkel is van der Heiden senior in 1983 gestart met wat hij het allerleukste vond: het zelf ontwerpen en bouwen van eigen ontwikkelde fietsen. De goede kwaliteit en het aansprekende design van de fietsen is niet onopgemerkt gebleven in die begin jaren. Na een start met verkoop vanuit alleen de eigen fietsenwinkel volgde al snel de vraag van collega fietsenwinkels om ook de BSP fietsen te kunnen verkopen. Een mooie en uitdagende tijd volgde met het bijbenen van een jaarlijkse groei in productie aantallen en modelkeuze.

Loekie

Loekie is al ruim 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen van 12,5 tot en met 22 inch, voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Misschien heb je zelf ook wel leren fietsen op een Loekie kinderfiets! Uitstraling is één van de belangrijkste punten van een kinderfiets: alles moet kloppen. Loekie besteedt daarom extra veel aandacht aan de kleuren, stijl en algemene uitstraling van de kinderfietsen. Zo biedt Loekie bijvoorbeeld mooie, roze prinsessenfietsen, maar ook stoere meisjesfietsen. Ook jongens hebben genoeg keuze uit het diverse aanbod van Loekie. De fietsen van Loekie hebben namelijk als grootste inspiratiebron de kinderen zelf!

Trek

Trek heeft altijd voorop gelopen op dit gebied door continu de grenzen ter discussie te stellen van wat er mogelijk is met een fiets. Onze toewijding aan het principe van voortdurende progressie en het vasthouden aan onze basisprincipes om fietsen te bouwen waar mensen van houden en waar we volledig achter staan, heeft ons gebracht op het punt waar we nu staan. Maar we weten dat we nog veel meer kunnen doen. Deze wereld heeft de fiets nu meer dan ooit nodig. En Trek bouwt mee aan een betere wereld door het maken van deze eenvoudige en elegante vervoermiddelen. Come ride with us.

Pegasus

Als familienmerk houdt PEGASUS rekening met de wensen en eisen uit verschillende leeftijdsgroepen. Telkens de hoogst mogelijke kwaliteit en ongeëvenaard fietsplezier bieden, is tegelijkertijd onze basis filosofie als onze succesformule. Daarbij levert de feedback van onze 1000 handelaren een kennisvoorsprong op, die ons in staat stelt producten en service verder te verbeteren en zo een grote groep vann tevreden en loyale klanten op te bouwen. Dit gevoel voor trends en klantenwensen heeft PEGASUS tot het meest succesvolle merk van Duitsland gemaakt.