De Groot Tweewielers | Klepperheide 13a Druten | T. 0487 519093 | info@degroottweewielers.nl

Op zoek naar een scooter?

Op onze eerste verdieping vindt u een breed assortiment scooters en bromfietsen van uitsluitend topmerken. Hieronder vindt u de merken waarvan wij dealer zijn of de merken die wij kunnen leveren. Kom langs in onze winkel voor een passend advies.

Peugeot

Peugeot Scooters laat zich inspireren door het leven zelf. Hoe je ook in het leven staat, welke keuzes je maakt of wat je smaak is Peugeot heeft de juiste scooter.Als geen ander is Peugeot Scooters zich bewust van de diverse mobiliteitswensen van de Europese consument. De afgelopen jaren heeft Peugeot zijn auto- en scooteractiviteiten steeds verder in elkaar verweven. Uiteraard innoveert Peugeot Scooters niet alleen in de producten. Goed voorbeeld is het ontzorgen van Peugeot-rijders met een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar én de gratis Peugeot Mobiliteitspas.

Derbi

Met de beschikbare cross-, en racemodellen is Derbi één van de sportievere scooter merken. Derbi Scooters moeten de sportieve rijders zeer aanspreken.

Yamaha

Aerox R is de coolste tweetakt sportscooter die Yamaha ooit heeft gemaakt. De vloeistofgekoelde 50cc-tweetaktmotor staat garant voor een super responsieve acceleratie, waardoor het R-serie design kuipwerk letterlijk en figuurlijk ‘als een mes door de wind snijdt’. En met zijn lichtgewicht frame, 13-inch lichtmetalen velgen, Ø 190 mm remschijven en soepele vering is hij gebouwd voor serieuze actie.

Kymco

Kymco blijft maar vernieuwen, ook nu weer te zien aan de Agility FR lang zadel. De Agility FR klap zadel is al enkele maanden in ons assortiment, maar nu gaat ons gehele agility assortiment over op de FR versie. Dit betekend dat er drie verschillende kleuren Agility FR lang zadel zullen komen, zwart, tecno silver en oak metallic. Tevens wordt de FR klap uitgebreid met een zwarte versie.

AGM

agm is al jarenlang hét Nederlandse scootermerk dat actief is op de
nationale en internationale markt. Vanwege ons brede scala aan modellen hebben wij een scooter voor iedereen. Omdat ook wij de scooterpassie delen is ons motto ‘Enjoy life, ride agm!’. Scooter rijden is niet alleen leuk maar ook reuze handig. Onze scooters zijn zuinig en met de nieuwe garantietermijn van 3 jaar op de motoren is de keuze voor een agm een heel verstandige keuze. Onze scooters zijn van alle markten thuis, voor woon-werkverkeer, boodschappen of heerlijk de omgeving verkennen. Een agm zorgt ervoor dat je geniet van het scooter rijden.

Piaggio

De geschiedenis van Piaggio in het Italiaanse bedrijfsleven alsmede mobiliteit gaat al ver terug. In 1882 opende Enrico Piaggio een fabriek voor de productie van scheepsbenodigdheden. Dit werd gevolgd, twee jaar later, door de oprichting van Piaggio & C door Rinaldo Piaggio die vanaf 1889 ook in de treinsector actief wordt.  Het bedrijf betreedt in 1916 de luchtvaartsector en vervolgens de tweewielersector. In 1964 worden de twee divisies gesplitst in luchtvaart (I.A.M. Rinaldo Piaggio) en tweewieler (Piaggio & C) ,twee afzonderlijke bedrijven. Piaggio & C zal later bekend worden als het bedrijf dat de Italiaanse mobiliteit een boost geeft in de economische piek in die jaren met een serie van zeer succesvolle producten die vanaf 1960 op de markt werden gebracht.

SYM

SYM is als één van de grootste fabrikanten van gemotoriseerde  tweewielers niet meer weg te denken uit het actuele straatbeeld.  In ons land is SYM al meer dan 15 jaar een begrip en behoort het  tot één van de bestverkochte scootermerken.
Onze SYM scooters worden geproduceerd in moderne productiefaciliteiten in Taiwan, Vietnam en China op basis van verantwoorde arbeidscondities zoals wij die hier in Europa gewend zijn.

Turbho

De Nederlandse scooter die ieders hart en heel Europa verovert! De Turbho scooter heeft het allemaal. Met een toegewijd team worden de Turbho scooters in de markt gezet. Turbho is namelijk meer dan alleen een scooter. TURBHO is een compleet concept ,ontwikkeld in eigen huis, met een eigen design studio, een compleet uitgerust onderdelenmagazijn, verkoop, klantenservice, aftersales en merchandising.Uniek is de gratis meegeleverde scooterpas. Hierop worden alle onderhoudsbeurten, fabrieksgarantie en de historie geregistreerd. Hierdoor wordt de scooter ook na aankoop en gebruik waardevaster en zal dat resulteren in een hogere inruilwaarde.

Vespa

De jonge en dynamische geest van Vespa, welke sinds mensenheugenis één van de meest populaire tweewielers ter wereld is, vinden we terug in dit nieuwe model. De Vespa Primavera is een ultramoderne Vespa, ontwikkeld voor mobiliteit met de elegantie van een exclusief ontwerp, zonder in te leveren op comfort. Van de Vespa 946 heeft de Primavera haar elegante exclusieve affiniteit gekregen, zonder in te leveren op comfort en functionaliteit. Het is de vrucht van de beste technologie van zijn tijd en de evolutie van de voorgaande generaties; nieuw dashboard met boordcomputer, LED achter verlichting en positie verlichting voor en 11 inch voor- en achterwielen